Kaiken epäonnen ja epätoivoisten yritysten saattelema Famolas K-pentue taitaa sittenkin putkahtaa maailmaan parin viikon päästä. Olenkin ristinyt tämän pentueen jo mielessäni sekä aika julkisestikin kirotuksi k-pentueeksi. Toivottavasti se ei ole enne. Pentueen emänä on sijoitusnarttuni Famolas Fair Lady Hilla eli Hilla.

Hilla on A-lonkkainen, silmät sillä on Ok ( ppm ), polvet 0-0 sekä se on prcd-pra testattu terveeksi eli A-tyyppinen. Pari kertaa on tuleva rouva käynyt näyttelyissä pyörähämässä ja saanut arvioksi molemmilla kerroilla H.  Hilla on luonteeltaan avoin ja ihmisystävällinen sekä  erittäin rauhallinen ja kiltti perhe koira. Sillä on hyvä lauma ja reviirisidonnaisuus eikä sillä ole riistaviettiä. Toivonkin Hillan jättävän pennuilleen nimen omaan tuota lauma ja reviirisidonnaisuutta.

903873.jpg

Hillan kuva Paula Ruotsalainen

Pentujen isä nuori ensikertalainen Fidelis Verissimus eli Vertti.  Vertti on B-lonkkainen, silmistään terveeksi tutkittu ja prcd-pra A-tyyppinen eli terve. Vertikin on käynyt näyttelyssä saaden erin. Verti vaikuttaa luonteeltaan ihmisysvälliseltä ja tervepäiseltä urokselta joka turhia stressejä maailmasta ja naisista ota. Vaikka Hilla olikin sen esimmäinen morsian se jaksoi hyvin odottaa siihen asti kun Hilla oli valmis ja sitten vasta astui sen ilman turhaa paineen ottamista. Toivonkin että nimen omaan mahdolliset urospennut saisivat perintönä isänsä järkevän käytöksen naisten suhteen ;-)

903877.jpg

903878.jpg

Vertin kuvat: Petra Vanhanen

Pentujen sukutaulu ilmestyy pikaiseltaa kotisivuille.