Täytyy sanoa että koirankasvattaminen on aika-ajoin hermoja raastavaa puuhaa. Varsinkin jos kasvattajan parhaimpiin puoliin ei kuulu odottaminen vaan on luoteeltaa heti mulle kaikki äkkiä :-) Täällä siis pidetään hullua jännityksessä viimeiseen asti. Ja mä kun olin ihan varma että Ellun pennut syntyvät viimeistään perjantaina mutta ei niin ei. Nyt sentään on ruoka jäänyt puoliksi syömättä ja pesä on tehty ööö... vaatekasaan. No voisi sitä huonompikin paikka olla synnyttää kun pehmeä vaatekasa. Toisaalta kuka käskee säilöä makuuhuoneen lattialla vaateita varsinkin kun tämän talon varustukseen kuuluu myös vaatekaappi!?!? Tosin tällä hetkellä makuuhuoneen varustukseen kuuluu myös pentulaatikko. Mietin tuossa pitäisikö se laittaa siihen kohtaa mihin Ellu on pesänsä tehnyt. Sama kait se on saako vaatekaapin ovea auki jos ne vaatteet ei kuitenkaan siellä ole?!!?

Onneksi en ole vielä koskaan kuullut koirasta joka olisi jättänyt pennut synnyttämättä. Eli ennemmin tai myöhemmin tavalla tai toisella jokainen pentue on tähän maailmaan saatettu. Joten eikun jatketaan odottamista.....

K-pennuista muut paitsi Koda ovat omissa kodeissaan. Koda sai tänään pannan kaulaan ja se on päässyt viettämään tavallista koiran elämää pitkin ja poikin meidän mukana. Tarkoitus olisi myös vähän autoilla ja kokeilla hihnassa kävelyäkin ennen kun poika 3 viikon päästä kotiinsa lähtee. Jos vielä tulisi aurinkoinen viikonloppu päivä niin siitä voisi parit kuvatkin napata. Samoin Millistä pitäisi ottaa kuvia sillehän tulee kohta ikää 4kk.

Pentuja odotellessa..... kyllä tämä tästä....