Pennuilla on ikää tänään 7 viikkoa ja Hilla sekä Kiara lähtevät omaan kotiinsa. Pennut ovat kasvaneet hyvin etten sanoisi että kaverit voivat vähän turhankin pullukasti :-) Hilla on ollut erinomainen emo joka on leikkinyt paljon pentujensa kanssa ja opettanut niille koiran kieltä. Normaalistihan pidän pennut ja emän yhdessä siihen asti kun pennuilla on ikää 8 viikkoa mutta nyt alkaa talo käymään vähän turhan ahtaaksi. Joten jäljelle jäävät Koda ja Kiira saavat tyytyä varaemo Lunan oppeihin. Tosin tämä varaemohan on kohta pienempi kun pennut mutta eipä tuo menoa haittaa.

Ellu tuli tänne keskiviikkona ja on aika muheassa kunnossa. Jännityksellä jäädään odottamaan syntyykö pennut jo loppuviikosta viimeksihän Ellu synnytti aika ajoissa pentunsa.

Tässä vielä K-pennuista 7 viikkois kuvat. Ikävä kyllä täällä on satanut oikeastaan vain vettä joten pentujen kuvaaminen on jäänyt huolestuttavan vähälle. Onneksi eilen sentään aurinko vähän pilkahti ja pennuista saatiin viimeiset kuvat otettua. Tästä eteenpäin kuvien saanti onkin uusien omistajien kontolla.

1067974.jpg

Koda

1067973.jpg

Kiira

1067971.jpg

Kiara (joka taitaa sittenkin katsoa vähän kieroon !?!? )