Vuoden vaihde meni meillä rauhallisesti kun kaikki olivat jo unten mailla reilusti ennen puolta yötä. Pennut eivät reagoineet mitenkään ulkoa kuuluviin paukkeisiin. Tosin täällä nyt ei juurikaan kovin lähellä edes paukutella mutta sisälle jonkin verran kuului ääniä illan mittaan. Tyytyväisenä toiset nukkuivat omassa huoneessaan. Pennuista 3 poikaa olisi vielä vailla omaa kotia. Kaikki pennut ovat kovin touhukkaita ja hakevat ihmiseen kontaktia eivätkä tunnu pelkäävän mitään mitä täällä meillä tapahtuu. Ensimmäistä kertaa ulkoillessa jokainen pentu lähti heti innokkasti tutkimaan ja juoksemaan sekä leikkimään. Ja jokainen ovi joka jää auki on niiden mielestä juuri sitä varten että siitä koiran pentu pääsee juoksemaan mahdollisimman äkkiä :-) Ruoka maistuu eli hyvin ollaan syöty vanhempiensa lapsia ;-D

Kuva päivitystä tältä päivältä kun ikää on n. 5,5 viikkoa.

1176483.jpg

Lumimyrsky

1176488.jpg

Lumina

1176489.jpg

Lumipyry

1176491.jpg

Lumirae

1176492.jpg

Lumisade

1176495.jpg

Lumituisku

Vapaina ovat siis:

 Lumipyry joka on oikeen äijä omasta mielestään ihmiselle kova poika heiluttamaan häntää ja kun se ottaa syliin niin pentu viihtyy siinä vaikka kuinka kauan. Tosin aikuisena taitaa olla vähän turhan iso sylikoiraksi :-)

Lumisade on pentueen rauhallisin ja " kiltein " pentu. Se on sellainen filosofi joka miettiin ensin ja tekee vasta sitten. Tosin hyvin tämäkin poika aamutakin helmassa sisarustensa kanssa roikuu ei mikään nössökkä vaikka rauhallisin onkin.

Lumituisku on se jolla on eniten taisteluhalua se roikkuu ja repii kokoajan jotain. Kokoajan touhuamassa ja tekemässä kaikkea joko yksin tai jonkun muun kanssa. Pontettiaalinen pikkuinen harrastuskoiran alku.