Talo on tosi hiljainen ja tyhjä kun suurin osa L-pennuista ovat muuttaneet omiin uusiin koteihinsa. Onnea ja menestystä pienten taaperoiden kanssa :-)) Kotia vailla olisi vielä Lumipyry jota Pyryksi olemme alkaneet kutsua. Se elää ja asuu meidän kanssa pentumaista elämäänsä leikkikaverinaan Milli kun nuo isot on vielä vähän liian isoja painiotteluihin. Pyry on luonteeltaan aika rauhallinen ja järkevän oloinen pentu. Ei mikään jokapaikan koheltaja. Toivotaan että sekin pian löytäisi oman kodin. Viikonloppuna olisi tarkoitus aloittaa sille pannanpitoharjoitukset ja katotaan josko se hihnaankin pääsee tai ehkä sen mielestä joutuu. Autoilemassa se on käynyt kerran joten myös autoilua pitää jatkaa.

Kuvia tulee kuhan saan asiat siihen malliin että se onnistuu. Olen siis ollut lähes 2 viikkoa ilman nettiyhteyttä ( arvatkaa mitä vieroitusoireita ! ) ja ehtinyt myös siinä välissä hommammaan uuden koneen ( jo oli aikakin ) vielä kun löytäis aikaa opetella tätä käyttämään ( en ole mikään tekniikan ihmelapsi ) ja ajaa tänne ohjelmia. Joten tarkoitus olisi Pyrystä ja Millistä saada uusia kuvia... Kotisivut pitäisi myös ensisijaisesti tälle koneelle siirtää että niitä pääsis päivittelemään. No hiljaa hyvä tulee tosin tuo ei kyllä oikein sovi mulle kun kaikki pitäs tapahtua äkkiä!!!

Asutusrintamalla on kanssa tapahtunut. Mopedimuorin Ehta Nauru eli Ilo on astutettu Orso-Farm Eädjillä sekä Famolas Hieno-Helma eli Hieno on astutettu Suursaaren Pomperolla. Molempien pitäisi monistua maaliskuussa. Päivittelen kyllä tietoja ja kuvia aiheesta kuhan jotain varmistuu eli ultrassa ollaan käyty niin... ja kun saan ne kotisivut koneelle. Mikäli Ilo nyt tekee pentuja nämä jäävät sen viimeisiksi pennuiksi ja Ilo pääsee pentuhommista eläkkeelle :-)

Pakko vielä vähän paukutella henkseleitä kerrankin kun on jotain kivaa kerrottavana. Nala kävi Kuopiossa pystykorva järjestön talvipäivillä näytelmöimässä hienosti ollen Vsp. Ja sit seuraavana päivä se kävi terppatarkeissa saaden tuomion silmät Ok, polvet ja kyynärät 0-0. Lonkkia jäädään odottamaan kennelliitosta mutta hyvinä ne lähti. Samassa tarkissa oli myös Famolas Jadessa joka kanssa oli silmistään ok, polvista ja kyyneristä 0-0 ja lonkistaan sai erityismaininnan kuvanneelta lääkäriltä että ovat parasta A-ryhmää :-) toivotaan että tulevat myös parhaina mahdollisina takaisin.