Kesä alkaa olemaan jo pitkällä. Koirat ovat sopeutuneet hyvin kaupunkielämään ja elämä jatkuu eteenpäin uusilla haasteilla ja kuvioilla joissa koirat eivät enää näyttele 100% osaa vaan vain 95% :-D On ollut outua kun ei ole pentuja ollut tulossa tai suunnitellut muutenkaan astutuksia ei ole ollut hoitokoira yms. Joskus tosin on miettinyt miten sen kaiken silloin ehti mutta kyllä sitä hulinaa on välillä kaivannutkin. Tämä vuosi on mennyt hyvin ei koiramaisissa merkeissä mutta nyt alkaa taas tuntua siltä että kyllä tuo on se elämäntapa joka on minua varten ja ajatukset pyörimään kokoajan enemmän ja enemmän koirissa ja harrastuksissa niiden kanssa sekä tietenkin kasvattamisessa. Onneksi kasvattien omistajat ovat olleet  aktiivisesti potkimassa kasvattajaa :-) ja ollaan käyty muutamissa näyttelyissä sekä vietty yksi mukava hakupäiväkin. Meilailtu ja soiteltu. Ei se elämä siihen lopu että kasvattamisessa on vähän hengähdystaukoa.

Josta päästään siihen että molemmat kleinit on astutettu :-) Lunan ja Millin on siis ultrattu tiineiksi tosin ei siihen mitään ultraa olisi tarvinnut!!! Ne on käveleviä pötkylöitä mutta eipä tuo menoa haittaa. Pentujen pitäisi syntyä viikolla 31 tai 32. Pennut eivät ole Famolas pentuja vaan koirien kasvattajien pennut joten niistä voi kiinnostuneet tiedustella heiltä. Minulta saa sähköpostilla yhteystiedot niina.nyrhinen@welho.com

Millaista on elämä kahden tiineän kleinin kanssa!!! No ei ainakaan seesteistä ja rauhallista. Luna nyt onkin tiedetty että vauhti ei lopu ennen kun pennut on maailmaan saatettu. Sen sisäinen pieni metsästäjä on taas tullut esiin ja täällä riittää oravia kummasti joita voisi ajaa takaa. Kaikki maassa oleva mikä vain kelpaa ruuaksi häviää nanosekunnissa Lunan vatsaan!!! Milli taas elää ihan omassa maailmassaan. Ihan kun se olisi sulkeutunut jollekin odottavien kleinien planeetalle josta sen tavoittaa ruoka-aikana. Outo pikkukoira :-) Kovin hassua on taas ollut seurata niiden edesottamuksia tiineysaikana. Luna haluaa olla vielä enemmän lähellä kun normaalista kun taas Milli on siellä omalla planeetallaan. Ruoka halu on molemmilla pohjaton!!! siis jotain ihan kauheaa. Ennen se oli vain vähän kauheaa. Vielä muutama viikko jännitystä ja sitten nähdään millaisia pieniä kleini hauvoja maailmaan putkahtaa. Valokuvia tulee hetimiten kun synnytyksestä on selvitty luonnollisesti :-)

Tyynen ja Sellon kanssa käytiin kesäkuun alussa Jerisjärvellä lomailemassa. Tässä ois kuva meistä Taivaskerolla otettuna.

1247421963_img-d41d8cd98f00b204e9800998e